Mad af aarstidens groentsager

Program er sidst opdateret 30/10-2018

Mad af årstidens grøntsager

Få inspiration til at bruge årstidens grøntsager. Lær at lave sund og lækker vegetarmad af friske og økologiske grøntsager. Kurset er for alle, der har lyst til at lave sundere mad ved at bruge grøntsager i sin kost.

På kurset laver vi vegetarmad, men retterne kan kombineres med kødretter.

Lær at det er let at lave mad med grøntsager/let at lave vegetarmad. Opdag at vegetarmad er spændende og smager skønt. Lær om fordele ved at leve vegetarisk eller blot spise flere grøntsager.

Sammen laver vi en buffet med 6 retter af økologiske produkter og fortrinsvis årstidens grøntsager. Vi nyder den lækre mad med et godt glas vin til.

I oktober laves vegetarmad, som er velegnet til hverdag og fest.

I november laves vegetarmad, som er velegnet til julens måltider.

I januar laves vegetarpålæg, som er velegnet til den sunde madpakke.

I februar laves vegetarmad, som er velegnet til påskens måltider.

 

Kurserne kan tages enkelvis eller samlet.

 

Kursus dage: Lørdage den 24. okt., 14. nov. 2015, og 16. jan., 6. feb. 2016 alle dage kl. 10 – 14.

 

Lektioner: 4 x 4

Pris: 200 kr/pr. gang. eller samlet 600 + 50 kr. til råvarer pr. gang.

Sted: Løgstør skole billedkunst.

Underviser: Hanne Monrad & Erik Bülow.

Tilmelding: 98 56 16 11 eller mail monrad@livszonen.dk.